Catering w Warszawie

Tel do zamówienia:

+ 48 663 888 044
+ 48 601 235 076

Dania główne

gorace dostawy

Kotlet schabowy panierowany w jajku
Kotlet schabowy soute z pieczarkami i cebulką
Kotlet mielony z łopatki
Zrazy siekane z cebulką (2 szt)
Klopsy wieprzowe w sosie pieczarkowym (2 szt)
Karkówka duszona w sosie pieczarkowym
Karkówka pieczona w przyprawach
Żeberka duszone z cebulką w sosie własnym
Sztuka mięsa z szynki pieczona w przyprawach
Gulasz wiporzowy w sosie własnym
Świeżonka ieczona z cebulką
Placek po zbójnicku
Wątróbka wieprzowa z cebulką
Gołąbki z mięsem w sosie pomidorowym
Papryka faszerowana mięsem
Szaszłyk wieprzowy z cebulką
Golonka z wody z warzywami
Gulasz wołowy w sosie myśliwskim
Udko z kurczaka pieczone
Antrykot z piersi kurczaka smażony w jajku
Kotlet de volaille z masełkiem i serem żółtym
Krokiety z mięsem zapiekane w jajeczku i bułce tartej + (surówka) (4szt)
Krokiety z kapustą i grzybami zapiekane w jajeczku i bułce tartej+(surówka)(4szt)
Krokiety z jajkiem i pieczarkami zapiekane w jajeczku i bułce tartej+(surówka)(4szt)
Mintaj smażony

Dania pozostałe:

pyszne

Flaczki wołowe po warszawsku (500g)
Fasolka po bretońsku (500g)
Krokiety z mięsem zapiekane w jajeczku i bułce tartej (3szt)
Krokiety z kapustą i grzybami zapiekane w jajeczku i bułce tartej (3szt)
Krokiety z jajkiem i pieczarkami zapiekane w jajeczku i bułce tartej (3szt)
Parówki z wody z musztardą i ketchupem (4szt)
Parówki w cieście z szynką i serem żółtym zapiekana w jajeczku i bułce tartej (3szt)
Kiełbasa smażona na grillu z cebulką duszoną (180 g)
Spaghetti z sosem mięsno-pomidorowym
Lazania z mięsem zapiekana z żółtym serem
Naleśniki z serem ze śmietanką kremową i owocami (3szt)
Naleśniki z dżemem ze śmietanką kremową (3szt)
Naleśniki z jabłkiem pieczonym
Placki ziemniaczane z cukrem (5szt)
Placki ziemniaczane ze śmietanką kremową (5szt.)
Pierogi domowe z mięsem
Pierogi domowe z kapustą i grzybami
Pierogi domowe z serem
Pierogi ruskie z serem i boczkiem

ZUPY

na wynos

Żurek z kiełbasą i jajkiem
Rosół z kury z makaronem
Rosół z kury z kluską nadziewaną mięsem
Zupa pomidorowa z makaronem
Zupa pomidorowa z ryżem
Zupa grochowa z boczkiem i kiełbaską
Zupa fasolowa z boczkiem i kiełbaską
Kapuśniak z kiszonej kapusty z boczkiem i kiełbaską
Barszcz czerwony ukraiński z fasolą i ziemniaczkami
Barszcz czerwony czysty z kluską nadziewaną mięsem
Zupa ogórkowa ze śmietaną
Zupa szczawiowa z jajkiem
Zupa pieczarkowa z makaronem
Zupa paprykowa z zielonym groszkiem
Zupa jarzynowa
Zupa kalafiorowa ze śmietaną

Surówki

tradycyjne

Z kapusty czerwonej z porem, ogórkiem i kukurydzą
Z kapusty kiszonej z marchewką
Kapusta biała zasmażana z boczkiem i kiełbaską na ciepło
Kapusta zasmażana z grochem na ciepło
Buraczki z chrzanem
Buraczki zasmażane na ciepło
Marchewka z groszkiem na ciepło
Fasolka szparagowa z bułką tartą na ciepło
Mizeria ze śmietaną
Ogórki małosolne
Ogórki kiszone
Ogórki konserwowe
Krajanka ze słodkiej papryki,pomidora,zielonego ogórka i ogórka małosolnego
Rzodkiewka ze śmietaną

Dodatki do mięs:

lubiane

Ziemniaczki młode z masełkiem posypane koperkiem
Ziemniaczki gotowane puree z masełkiem
Ziemniaczki pieczone
Ziemniaczki zapiekane z boczkiem i cebulką
Frytki ziemniaczane smażone
Ryż biały
Kasza gryczana palona z masełkiem
Kasza gryczana niepalona z masełkiem
Kasza jaglana
Kasza jęczmienna ze skwarkami
Kopytka ziemniaczane z masełkiem
Kluska nadziewana mięsem
Makaron kolanka ozdobne

Sosy:

wysmienite

Pieczeniowy
Pomidorowy
Pieczarkowy
Chrzanowy
Musztardowy
Śmietanowy

NAJLEPSZY WYBÓR

KRÓL KUCHNI - BELL Catering